RFID-teknologi (chips)

På Vraa dampvaskeri har effektivitet og service altid været i fokus. Siden 1997 har chipteknologi været omdrejningspunktet for dette.

 

I hvert eneste stykke tøj, som indgår i serviceydelserne fra Vraa dampvaskeri, er der isat en lille chip (RFID-tag), som anvendes til styring af tøjet. Chippen indeholder data om, hvem tøjet er opmærket til, vaskedatoer, udførte kontroller, reparationsbeskeder mv.

 

Der er ingen risiko for brugerne af tøjet. Chippen, som er nikkelfri, er altid placeret i tøjet, så den ikke er til gene. Chippen er fuldstændig passiv når den er mere end 10-15 cm. væk fra de chiplæsere, som er placeret flere steder på vaskeriet.

 

Registreringer på en chip foregår enten via vaskeriets online webløsning, eller når tøjet er til vask. Chiplæserne på vaskeriet registrerer via en radiofrekvens (Der af navnet RFID - Radio Frequency Identification) chippen i forskellige led i processerne på vaskeriet. Blandt andet bliver hver enkelt chip registreret, når et stykke tøj efter vask, bliver hængt op i det fuldautomatiske sorteringsanlæg, og til sidst i processen i forbindelse med sammenlægning på færdigpakning af det rene tøj.

Vi samarbejder med

/ / / / / /

Vi leverer vores løsninger til en bred vifte af brancher over hele landet.